Képileg filózom

Jeee - új dizájn! Thank you for the legtüncimókusabb-pancsizós-cukkencs-vöröstéglás-szépszemű-antiszoc/hja, hogy ez nem is jó tulajdonság XD/-képszerkesztősminiistennő-kreatív-rózsaillatú-és engemnagyonszerető Amarunak! :D Neki köszönhetően mostantól nem két chakrammal /ami szintén az ő kreálmánya volt/ üdvözlöm a látogatóimat, hanem Rangikuval vállvetve - ki tudja, hátha picit megemelkedik a férfi olvasóim száma...
Aizenkém, most már mi a ménkű vagy, hogy a Hógolyó csapjon agyon!!!! Ráadásul most már Yoruichi és Urahara is... BRRRR. Vége ezek szerint a fake-Karakurának, most jön az igazi Karakura. De ha Gin elment, akkor... öhm, igen. Kicsi gazdám, nagyon ajánlom, hogy Hitsugaya-kunhoz igyekezz /sokkal inkább/.
ÁÁÁÁ! Hogy lehet valaki ennyire menő... *sziiiipp* Bocsánat, úgy három hete nem tudok belőle kiszakadni... ezt is Ti szívjátok meg. XD Most hivatalosan elnézést kérek az összes fanulásomért, előre is, utólag is.
Hmmmmm... hiába, ha valaki szép, az szép. :D Közvetett kérdés! Én álcázhatnám magamat fiúnak? /Az ő esetében megtenném.../
Útközben folyik a lakásátépítésünk. Csupa női meló, kacagás. Igazából semmi problémám most már vele - kaján vigyor az arcomon, mikor Anya hazajön és látja, hogy felszántottuk a konyha kellős közepét és most egy fél méter mélységű lövészárok húzódik onnantól a spejzig. Apuval most beszéltem, azóta a fél métert pótolta, csak padlószint felett és egy méterrel arrébb. XD Magyarul nem lehet bemenni a konyhába az ajtóban tengődő sittől... "Hegyen-völgyön Csomolungma, Mount Everest volt ott. Hej!"
 Jeee - újfent! :D Négyes lett a szövegtanom. Black Princess megy a sivatagban, előtte van hét vizsga - lelő egyet, megy tovább a sivatagban, maradt hat vizsga. Black Princess megy a sivatagban...
Egyébként meg esz az ideg, utálom a vizsgaidőszak környékét is, mert sok az intéznivaló, a kunyerálandó jegyzet... többnyire ezen nem kínlódni kellene, hanem csinálni, de egyszerűen nem tudok aludni. Még egy egész napos falbontás után sem.
Cccc. Nem, most nem mondok egy rossz szót sem. De igazából örülök, hogy valamelyest sikerült megvédenem a nők jóhírét. Tudom, hogy mi a harapófogó, hogy hogyan kell használni, ahogy ismerem a kalapácsot és a vésőt is és nem törik bele a körmöm abba, ha le kell szedni a lambériát. Az, hogy ez mennyire gyakori hozzáállás, azt láttam a nálunk dolgozó vízvezeték-szerelők arcán.
Ui.: Inkább cipelem a sittel teli vödröt, minthogy mosogassak... XD
Ui. part2: Úgyhogy nem pózolni, dolgozni vele! /Csak nem bírtam ki. XD/
MÁRIS??? :P Mihamarabbi visszatérted, további szép napot!

1 megjegyzés:

Naoya írta...

Gratulálok újfent!! A blogod csodás külsőt öntött!! Nagyon szép és továbbiakban sok sikert neked/nektek!! ^^