100. bejegyzésem. És még mindig élek! Lyre, Lyre, Hearts on Fire!!!





Hehe, shunpoo! Ma ilyen piff-puff a hangulatom - egész nap pakoltam - most pedig Xena hasít a KMPlayeren, 5X10, Lyre, lyre, Hearts on Fire, a két musicales rész közül a szórakoztatóbb :D; Gyökérteam, merre vagytok? Rangiku, egy szakés estét mindenképp be kellene majd a nyárra iktatnunk - msnezek és próbálom elültetni bennem a "meg akarod írni a szemotikás dolgozatod"-magvacskáját. Mintha homokba dobnám, de hátha.
Spartacusra visszatérve: DURVA. Most látom, hogy mi a különbség fantasy ókori sorozat és történelmi ókori sorozat között. A vér digitalizált és animált valóságában reális borzongást vált ki fröccsenésében és ömlésében. És tisztességgel ömlik, az emberi halandósággal hihetetlen módon szembesül a néző. Ami jobban mellbevág, a szexualitás kendőzetlensége. Teljes alakos képek, koitus mozgással - és nincs rajtuk ruha. (!) Spartacus és párja esetében ugye ez még a szerelem és az elfogadhatóság - de ami a római, féktelen hedonizmust illeti, az igen elmászott és szinte már bántóan igaz képet mutat. Igazából sokkoló a látvány, ha a /legalább nyolc éve/ szinte istenített kedvenc színésznődet látod egy rabszolga által izgattatni látni, majd szinte felnyomva a falra... Egyébként pedig elismerésem. Biztos, hogy nézni fogom, mert rendezésében, színészek alakításaiban nagyon megéri. Talán nem is baj, ha egy kicsit nyílik a szemem. Dühít az álszent némaság, ha belül tombol a rohadtság. Lucy, you rock!!!
Piff-puff hangulat szóval hasít: nincs igazából kedvem írni a mindennapokról. Baj van, megoldásokat keresek; vannak apró örömök, őket pedig meg kell becsülni. És menni kell tovább. Illetve ideje kicsit frissíteni a mitológia-tudásom is, mostanában nem igazán használtam, megkopott. Régi szép időkben Artemisz papnőjének neveztél ki egyszer, Atomnyul. Szégyen az ilyen papnő az istennőjének. XD
Élni és élvezni az életet; életerős, karakteres nőnek lenni. That's all, folks.
És szeretnék egy pár sait. Originále a nyáron acélbetkós bakancsot szerettem volna venni, ha lesz egy kevés keresetem, de inkább igazi fegyverre költöm és csak egy pár normális bakancsot szerzek, aminek az oldalszárába elrejhetem, ha arról van szó.
És a gitáromnak is szeretnék egy normális táskát.
Vágyak, célok, szétszórtság - mihamarabbi visszatérésed, kedves olvasóm! :)

3 megjegyzés:

Atomnyul írta...

Az Artemisz-papnőség kapcsán inkább amiatt aggónom, hogy a nászéjszakád után nyíllal átlőtt szívvel találnak meg. Miket varrok én a nyakadba felelőtlenül... XD

Fekete Hercegnő írta...

Lesz egy büszke kínzottja Tartarosznak, mert volt annyira fontos az istennőjének, hogy megbüntesse árulásáért. :)

Atomnyul írta...

Fanatista... XD